Soitinliikkeistä saatavien muutaman euron arvoisien harppujen ero verrattuna paljon kalliimpiin harppuihin, on sama kuin yöllä ja päivällä. Siksi onkin erittäin suositeltavaa ostaa hyvä harppu, mikäli oikeasti haluaa oppia soittamaan munniharppua kunnolla.

Paras tapa saada oikeasti hyvä ja tietynvireinen harppu on ostaa se suoraan valmistajalta. Tämä voi olla joskus hankalaa, koska tekijät eivät välttämättä puhu englantia esim. Norjassa. Hyvän harpun saamiseen kannattaa kuitenkin nähdä oikeasti vaivaa!

Hyviä ostopaikkoja tai tekijöitä, jotka perustuvat omaan kokemukseen:

http://www.szilagyi-jewsharp.com/ Unkarilaisen Zoltan Szilagyin tekemiä munniharppuja. Löytyy laaja valikoima monenlaisia ja hintaisia harppuja. Harput ovat melko hyviä ja edullisia.

http://home.no/bstraume/ Norjalaisen Bjørgulv Straumen tekemiä harppuja. Harput ovat erittäin hyviä, mutta kestävyys huono.

http://www.danmoi.de/ Maailman ainoita lähes pelkästään munniharppujen myyntiin erikoistuneita nettikauppoja. Todella laaja valikoima harppuja erittäin monesta eri maasta.

Folke Nesland – Mielestäni tällä hetkellä maailman paras tekijä. Asuu Byklessä Norjassa. Ei osaa paljon englantia, eikä omaa nettisivuja. Hänen tekemiään harppuja kannattaa kuitenkin metsästää ja esim. käydä hänen luonaan Norjassa.