Tiedote 2004

POHJOIS-KARJALAN KANSANMUSIIKKIYHDISTYS ry      Kevättiedote 2004

Kevätterveiset kaikille pelimannimusiikin ystäville! Tässä hieman tietoa kesän touhuista.

  1. Pelimannileiri 5.6.2004 Enossa Jokipirtin majatalossa klo 10:00 lähtien yöhön, mahdollisesti iltamasoitto. Luvassa hauskaa yhdessä oloa ja soittelua Edo Penningsin johdolla.Ilmoittautuminen viimeistään 14.5.varausten vuoksi Pentti Ojajärvelle puhelin 050-4055927 tai sähköpostilla pentti.ojajarvi@pkky.fi

Kurssimaksu 5 € / henkilö. Maksetaan paikan päällä.
Majoituksen ja ruokailut ja saunan maksaa entiseen tapaan jokainen itse:
Majoitus  2 hh     14,- /  hlö
Lakanat             6,- /   ”  (voi olla omat)
Aamupala            6,- /   ”
Ruokailut          10,- /   ”
Iltapala            6,- /   ”
Sauna               6,- /   ”

  1. Pohjois-Karjalan Pelimanniorkesterin eli maakuntaorkesterin harjoitukset

 Sunnuntaina 6.6. Eno klo 10:00 Jokipirttillä. Mahdollisesti pieni harjoituskonsertti iltapäivällä. Maakuntaorkesterin harjoituksissa ei ole osallistumismaksua ja sinne voi tulla, vaikka ei osallistu edellisen päivän pelimannileirille

 Lauantaina 10.7 klo 11:00 Rääkkylän Musiikkitalossa Kinnulantie 14. Ei siis ole Kihaus-alueella vaan sen välittämässä läheisyydessä. EnnakkoiImoittautumiset Pentille pelimannikorttien kirjoitusta varten. Harjoituksista lähdemme porukalla Pelimannikavalkadiin. MAHDOLLISIMMAN SANKKA OSANOTTO!

Laitamme maakuntaorkesterin kappaleiden sävelmät kuultaviksi ja nuotit tulostettaviksi yhdistyksen kotisivuille, josta voitte ne printata esim. kirjastoissa tai tuttavien luona, jos itsellänne ei ole internet-yhteyttä. Internet-osoite on www.pkpelimannit.tk
TERVETULOA MAAKUNTAORKESTERIIN!

3. Pelimannikavalkadi Kihauksessa la 10.7. klo 14:00. Esiintyy Keski-Suomen maakuntaorkesteri ja Pohjois-Karjalan Pelimanniorkesteri sekä muita pohjoiskarjalaisia pelimanniyhtyeitä.

4. Pelimannimerkin suoritustilaisuus Kihauksessa

Lauantaina 10.7 klo 17:00 on pronssisten (20 kappaletta ilman nuotteja) ja hopeisten (40 kappaletta ilman nuotteja) pelimannimerkkien suoritustilaisuus. Tarkemmat säännöt löytyvät yhdistyksen internet-sivuilta.

5. MUISTA SÄVELLYSKILPAILU!

Lähetä hengentuotteesi kasetilla tai CD:llä nimimerkillä varustettuina oltermanni-Tapsalle. Kuoreen myös suljettu kuori, jonka sisällä nimimerkin haltijan oikeat henkilötiedot. Osoite: Tapio Pärepalo Puh. 0400-251476, Myllypurontie 41, 82140 Kiihtelysvaara. Kuoreen tunnus ”Sävellyskilpailu”.Muistathan hyvät palkinnot!

Pelimannileirillä tavataan!

tv: Pohjois-Karjalan kansanmusiikkiyhdistyksen hallitus

ps. Muistathan maksaa jäsenmaksun (20 €, ilman lehteä 10 €). Jos olet uusi tai jäsenmaksulaskua ei ole tullut, käy yhdistyksen internet-sivuilla ilmoittautumassa.

 

Vastaa