Kihauspelimannit

Kihauksen pelimannnikurssin ohjelmistoa

Tällä sivulla on nuotteja ja audio- eli äänitiedostoja Kihauksen pelimannikurssilla soitettavista kappaleista. Melodianuotissa on mukana sointumerkit. Niitä ei tarvitse printata eikä osata leirille tullessa, mutta jos joku haluaa niihin  ennakkoon tutustua, niin se on mahdollista. Kurssille voi osallistua millä soittimella tahansa, eikä nuottien lukutaito ole välttämätöntä.

Ohjelmistossa on monenlaista pelimanni- ja kansanmusiikkia sekä muita mukavia soitteita ja lauluja. Ohjelmisto täydentyy vielä näillä sivuilla ja kurssin aikana, vaikka taitaa noita jo tuossa aika paljon olla.

Voit kuunnella myös audiotiedostoja. Useat äänitiedostot on tehty tietokoneella, joten niistä puuttuu pelimanniote ja soiton riemu. Toivottavasti niistä kuitenkin on apua kappaleisiin tutustumisessa.

Jos on kysyttävää tai jokin linkki ei toimi tai huomaa jotain muuta korjattavaa tai jos nämä ovat liian vaikeita/epämukavia tai jos sinulla on muita ehdotuksia soittokappaleiksi, niin laita viestiä osoitteeseen penttiojajarvi@gmail.com

TÄRKEINTÄ ON MUKAVA KESÄINEN VIIKKO SOITTELEMALLA!
Aurinkoiset kelit on tilattu.

Pentti Ojajärvi